Oavgjort en förbannelse för KGFC

Oavgjortträsket slukade Kopparbergs/Göteborg FC på onsdagskvällen. Lika för fjärde gången på fem matcher, två poäng ytterligare försvann till topplagen med en stel insats där KGFC fick väldigt lite uträttat mot ett synbart mer samtrimmat Umeå.

Fundersamt tog sig Torbjörn Nilsson av gräset på Valhalla ip. Göteborgstränaren kastade en blick på statistikpappret efter 1-1 och började orda om en poäng och ett resultat som han inte alls var nöjd med.
- Det är ingen rolig historia, vi är inte bra. Det ser krampaktigt ut i 80 minuter.

Ni når inte fram till ytorna i anfallszon, förklaring?
- Vi får diskutera det, vi spelar 4-5-1 idag igen och försöker vara offensiva med våra yttrar men kommer inte backarna med upp så hamnar de väldigt långt bak.

- Vi hotar dem inte tillräckligt och Jodie (Taylor) blir väldigt ensam där framme, sade han.

Länge var det bara de fasta situationerna som kunde skapa oreda i Umeås täta backlinje. Göteborg var knappast något självspelande piano
- Det ser oharmoniskt ut, det gjorde det stundtals också mot Tyresö. Man drabbas av det ibland som tränare men nu har det gjort det för länge. Jag hoppas att det inte är en inställningsfråga, de här tjejerna brukar inte ha problem med inställningen.

Camille Levin fick lämna plan efter cirka 15 minuter i en stygg incident, efteråt rapporterades en sträckning eller bristning i låret.
Närmare besked kring vad Levins skada innebär får komma, annars var det mest negativa miner när Kopparbergs/Göteborg inte uppfyllde förväntningarna inför 375 åskådare.
- Ingemar Stenmark sa när han vann med 3,80 att han inte var nöjd för att han inte gjort det perfekta åket, det är lite samma med oss. Nu vi spelar varken bra eller får resultaten med oss, nån oroskänsla har vi för spelet, summerade Torbjörn Nilsson.

bengan64 2013-05-08 22:30

Fredrik:
Vem skriver du för? KGFKRS eller vad f-n dom heter? Pinsamt! Hur såg matchen ut? Vem/vilka gjorde målen? Var det rättvist? Intervju med bortalagets tränare...? Vad har Torbjörns idiotiska inlägg om Ingemar Stenmark med detta att göra? Ingemar vann ju vilket INTE KGFKRSKJJD gör!!! Har vi hamnat på KGDKTR:s hemsida eller? Fy vad dåligt, slutläs var det på denna sida.

per.montini 2013-05-09 00:29
Mark 2013-05-10 07:29

"Utifrån 12-11 i skott är det inte så illa.Jämfört med förra matchen.Däremot måste laget upp i fler skott för att få fler mål."