England uppåt väggen i Linköping

Med mindre än en månad kvar tills UEFA Dam-EM 2013 sparkas igång har ett antal EM-spelare dykt upp lite varstans i Linköping.

En huserar på Scandic, ett par andra på flygplatsen, någon kommer finnas i stadens köpcentrum och många på hotellen i Linköping. Oavsett om du kommer med bil, buss eller tåg in i Linköping norrifrån möts man av en 50 kvadratmeter stor Casey Stoney. Den engelska försvararen pryder väggen på Hotel Scandic City, som i sommar är Englands hotell under Dam-EM.

Man kan även möta sommarens EM-spelare på Linköpings samtliga hotell. Alla 15 hotell har fått magnettavlor med spelarna på, liksom flera köpcenter i staden och även resande till Linköping Airport välkomnas av spelare från antingen England, Frankrike, Ryssland eller Spanien. Det grafiska manéret kommer även synas i all annonsering för att lyfta intresset och vetskapen kring några av sommarens stora profiler i Linköping. Utsmyckningen i Linköping är en del av den nya UEFA Dam-EM 2013 designen där man via sin annonsering och sitt grafiska manér vill lyfta de deltagande lagen och även få lokalbefolkningen att lära känna några av turneringens stjärnor.