Kosovare Asllani spelar - många förändringar för Italien

Nu är startuppställningarna för matchen mellan Sverige och Italien släppta. De indikerar att Italien är nöjda med resultaten så här långt i turneringen och väljer att vila nyckelspelare. Kosovare Asllani verkar däremot ha kommit över sina skadebekymmer och finns med från start.
Jessica Samuelsson spelar återigen högerback.

Varken Melania Gabbiadini eller Patrizia Panico finns med i ett försvagat italienskt anfall och totalt sett har Antonio Cabrini bytt sex spelare jämfört med senaste matchen.

Sverige då? Jessica Samuelsson får tillbaka högerbacksplatsen och Lisa Dahlkvist finns med från start medan Sofia Jakobsson utgår. Den senaste förändringen innebär rockader på mittfältet. Marie Hammarström får kliva ut på vänsterkanten, Lisa Dahlkvist tar över för Hammarström på innermittfältet.

The Observer 2013-07-16 19:45

Verkar skumt eller har orken redan börjat tryta för Italien? Ett sätt att överraska Sverige?

Gissar att vi kommer att få se ytterligare något inhopp i Sverige - Hjolman, Schough eller varför inte Sjögran om det blir tufft på mitten? Jag tror Sundhage vill ha igång ytterligare några spelare till resten av turneringen.

Mmmm - det är inte första gången Asllani spelat i landslaget med skadebekymmer (och tagit med dem efter match, den gången till klubblaget) - men det kanske är hon som bestämmer om hon ska spela? Värt "risken"?