EM-notiser onsdag

Caroline Graham Hansen funderar över kontraktserbjudanden och ta hjälp av familjen medan de franska spelarna tar ledigt för att smälta de missade medaljchanserna.

Den norska talangen Ada Stolsmo Hegerberg har redan flyttat utomlands (Turbine Potsdam). Nu funderar Caroline Graham Hansen på att göra samma sak och tar hjälp av sin pappa för att sortera bland erbjudandena.
- Pappa sköter butiken, han stöttar och gör allt för mig, säger hon till VG.

Kontraktsförslagen som hittills dykt upp kommer från Tyresö, Kopparbergs/Göteborg och Bayern München men det är heller inte uteslutet att Caroline Graham Hansen spelar vidare i Stabaek nästa säsong.
- Jag letar efter en klubb där jag kan utvecklas och spela lika mycket som jag gör nu, säger hon.

Frankrike har återvänt hem och kan börja smälta förlusten mot Danmark.
- Man måste åka på semester och tömma huvudet lite, Till och med nu har jag inte helt förstått att vi är utslagna, säger Gaetane Thiney till L´Equipe.

Som de andra favoritlagen som misslyckats eller inte övertygat i EM har frågetecken satts upp för coachen Bruno Binis framtid på posten. Precis efter matchen avfärdade han själv frågan:
- Det är inte rätt tid att prata om det. Det finns en tid för allt.

I en intervju med tyska förbundet, DFB pratar Nadine Kessler upp kvällens semifinal och tycker att laget fått en bättre känsla sedan 1-0 mot Italien.
- Spelmässigt finns fortfarande utrymme för förbättringar, det vet vi. Men vi har åtminstone kommit tillbaka efter nederlaget mot Norge med en bra kämpaglöd. Nu ska vi visa vilken potential vi har.

Mittfältaren pratar också om hemmafördelen - som nu tillfaller Sverige.
- Det gör det inte lättare. Svenskorna har publiken i ryggen som piskar dem framåt. Dessutom har de ett bra lag med stora spelare. Men vi är absolut inte chanslösa.