TACK!

Denna sommar kommer gå till historien som en fotbollssommar vi sent kommer glömma. Strålande sol, glada människor, svettig fotbollskamp och ett landslag som hela Sverige tog till sitt hjärta, så börjar Hanna Källberg sin insändare som vi inte kunde motstå att publicera. Läs fortsättningen......

Borta var läktarbråk, polisinsatser och ölstinna supportrar som övertog städer och gator. Vad kan man mer önska?

Jag fick uppleva blågula flaggor, små barn som åskådare och läktarsupport från hjärtat med respekt och kämpaglöd både i Stockholm och Göteborg. Unga som gamla, fotbollsspelare, familjer – vi trivdes!

Därför vill jag tacka: damlandslaget för högtidsstunderna, Svenska Fotbollförbundet och UEFA för att ni arrangerade, alla fotbollsälskare som supportade och sist men inte minst Pia Sundhage för fantastisk coachning. TACK!

Låt oss hålla kvar glöden för dam- och tjejfotbollen! Gå och titta på en match nära dig, bli stödmedlem, köp lotter, inspirera en granne eller ett barnbarn till att börja lira. I sina bästa stunder är fotboll respekt, gemenskap och lycka!

Hanna Källberg, vice ordförande i Alingsås KIK, en fotbollsklubb för tjejer

TureiYtterby 2013-08-01 14:19

skulle verkligen kunna instämma helt i denna insändare, det största TACk till alla inom damfotbollen och alla spelare, ledare och Pia Sundhage härligt att damfotbollen kommer mer på kartan, äntligen!