Clara Markstedt

Det gjorde hon under två säsonger i Piteå, men fjol spelade hon för Hammarby.
– Clara är en snabb och intensiv spelartyp med stor arbetskapacitet som vi vet kommer tillföra ytterligare kompetens och erfarenhet till årets trupp. Clara kan spela både forward och som yttermittfältare, kommenterar Vittsjö GIKs sportchef Olof Sixten.

Artikel 2016-01-11 17:52

– Det är väldigt spännande, en av de viktigaste matcherna som många i laget har spelat, säger Olga Ekblom.

Spännande må vara ett av de mest slitna ord att slänga sig med inför det som pågår på gräset innanför de vita linjerna. I Hammarbys läge finns få ordval som täcker spännvidden av känslor bättre, inför, under och direkt efter söndagsmatchen på Zinkensdamm.

Artikel 2015-10-17 10:58

– Hammarby har i år gjort en otrolig resa där både herr- och damlaget tagit sig upp i högsta divisionen. Jag vill vara med och etablera laget i damallsvenskan och dessutom tror jag att jag kan ta nästa steg i min utveckling i Hammarby, kommenterar Clara i ett pressmeddelande.

Tränaren Pär Lagerström är mycket nöjd med nyförvärvet som han haft ögonen på en tid.

Artikel 2014-11-04 11:45

- Clara kommer fylld med självförtroende från en stark säsong i Norrettan med bland annat 17 mål. Hon har tagit ett stort kliv i sin utveckling under de två åren i AIK och vi tror att det kommer fortsätta så även under 2012, säger AIK:s sportchef Henrik Jurelius.

Artikel 2012-01-03 09:00