grupp A

– Vi är ett lag och måste komma fram till vad som ska göras bättre, sade Ada Hegerberg.

För det stolta mästarlaget väntar tidig hemresa, planet är bokat till onsdag och de flesta kan räkna med några lediga dagar att begrunda den bistra verkligheten innan klubblagen kallar igen.

Artikel 2017-07-25 01:00

Norge hade tre mål att plocka in för att ha minsta chans och knappast något val utom att gå till attack. Istället, bland annat på grund av darriga utspel, hade Danmark det mesta utrymmet för sina satsningar.

Pernille Harder dominerade när hon opererade över stora ytor och tvingade osäkra försvarare att falla i riskbedömningen.

Artikel 2017-07-24 22:35

Redan efter premiärfallet var kritiken mot Norge och den svenska förbundskaptenen stark. Martin Sjögren gör klokt i att undvika att öppna norska nätsidor om fotboll det närmaste dygnet, 0-2 mot Belgien var en ny genomklappning framförallt försvarsmässigt

Artikel 2017-07-20 20:30

Norges målvakt Ingrid Hjelmseth kom snabbt upp ur startgropen och räddade Lieke Martens framstöt till hörna 30 sekunder in i premiärkampen. En av flera kvalificerade räddningar av keepern som aspirerade på att vara bäst i sitt lag.

Artikel 2017-07-16 19:55

Kanada kräver en språngbräda till decenniets andra mästerskapsmedalj. Holland hoppas dränka motståndet med orangea anfallsvågor, Kina lurar med unga, orädda spelare. Sist men inte minst gör Nya Zeeland allt för att bryta trenden och ta sig vidare från gruppspelet.

Edmonton sjätte juni, den hockeytokiga staden blommar ut i fotbollsfest när Kanada kliver ut för öppningsmatch i VM.

Artikel 2015-06-01 15:27