Julia Spetsmark

Sex omgångar kvar och samma målskillnad som konkurrenten FC Rosengård. Skillnaden är att eventuella dippar inte bekommer ledarlaget Linköping lika hårt. Hemmamatchen mot Vittsjö GIK var en kontrollerad uppvisning och det enda målet nådde nät väl i tid för att undvika nerver mot slutet.

Artikel 2017-09-25 09:30

– Det blir någon förändring, kanske två men inte fler, säger Lilie Persson.

Pia Sundhage varslade om att onsdagens träning skulle ge lagledningen de flesta svaren om startelvan till Rysslandsmatchen. Att Magdalena Eriksson snart spetsar till farligheten på de fasta situationerna var mer eller mindre väntat.

Artikel 2017-07-19 13:25

- Det känns både kul och inspirerande att komma till KIF Örebro som är ett etablerat lag i högsta serien och som har en bra blandning i laget med både rutin och lovande yngre spelare, säger Julia till KIF Örebros hemsida.

Hon är KIF Örebros blott andra nyförvärv för i år vid sidan av Ogonna Chukwudi från Umeå IK.

Artikel 2014-01-29 15:15

- Hon är en otroligt duktig fotbollsspelare. En av Sveriges kommande stjärnor, säger Sunnanå SKs sportchef Inger Arnesson som bekräftar övergången för Norra Västerbotten.
Klubbarna som det spekulerats om skulle bli där Julia gör sin första match i Damallsvenskan var förutom Sunnanå, Jitex. KIF Örebro, Linköpings FC och Mallbacken

Artikel 2013-01-31 21:15

ulia fick något av ett genombrott i fjol i QBIK, vilket noterats av flertalet klubbar i Damallsvenskan där hon sannolikt kommer att spela i år. Vilken av dem står skrivet i stjärnorna. Julia har inte bestämt sig och anges som klubblös i truppen. QBIK har dock inte satt upp henne bland sina förlorade spelare.
Hanna Folkesson har lämnat AIK och flyttat till Umeå IK.

Artikel 2013-01-11 10:20