Lilleström SK

Men det var inte Nilla Fischer. Hon tillsammans med Wolfsburgs övriga landslagsspelare har semester.
LSKs tränare Hege Riise hade med alla sina bästa inklusive Mimmi Löfwenius, uttagen som reserv till Sveriges VM-trupp. I mål stod förra djurgårdaren Gudbjörg Gunnarsdottir.

Artikel 2015-07-15 23:27

– Just nu fokuserar jag bara på mitt klubblag. Allt utöver det är världens bonus, säger Mimmi Löfwenius till damfotboll.com.

Mimmi Löfwenius, 21, är mittfältaren som har högerkanten i norska, storsatsande mästarlaget LSK Kvinner som jaktmark.
Hon är igång med andra säsongen - efter att ha lämnat det trygga och bekanta i Jitex.

Artikel 2015-05-09 13:51

Mia Jalkerud har spelat i Djurgården i flera år. I Elitettan, i Damallsvenskan, i Svenska cupen. När hon inför säsongen 2013 valde Norge och Avaldsnes istället för att följa med sin hjärteklubb ner i den näst högsta divisionen visste hon inte att hon skulle komma tillbaka ett år senare, och vara på väg bort igen ett år efter det. Men tiden i Norge blev inte som målspottaren tänkt sig.

Artikel 2014-12-08 11:04

– Det här var vårt mål när säsongen började, det är bara så nice, sade Anna Westerlund.

Den finska försvararen har fortsatt sin nordiska resa, hann precis anlända till LSK Kvinner från Piteå IF till säsongen när laget skulle återkräva statusen som mästare, ta tillbaka guldet från 2012.

Artikel 2014-11-01 16:46

– Att lämna Jitex och alla mina kompisar där tar emot, säger Mimmi till damfotboll.com.
– Men jag måste följa mitt hjärta och det känns som om det är dags för en ny utmaning, vilket det blir när man flyttar själv till en annan ort och ett annat land även om det är nära till Norge och Lilleström som ligger bara ett par mil ifrån huvudstaden Oslo.

Artikel 2013-11-29 12:41