semifinal

Hemmalaget Västmanland anses vara något av favorit men distriktsförbundskapten Andreas Svensson höjer ett varningens finger för Skåne.
– Vi är ett litet distrikt jämfört med Skåne men i år tycker jag att vi har ett bra lag där flera är på landslagsnivå i sin åldersklass. Vi har all respekt för Skåne som jag tror kommer att bli en rejäl utmaning för oss att besegra.

Artikel 2016-04-03 09:48

Medelpad har aldrig nått så långt som till en semifinal tidigare, något de båda distriktsförbundskaptenerna som damfotboll.com pratat med på telefon har noterat.
– Det är bra gjort så här långt och jag tycker tjejerna ska se hela resan med positiva glasögon och bara gå ut och fortsätta att ha kul när de spelar i semifinalen mot Södermanland, säger Magnus Östman i Medelpad.

Artikel 2015-02-13 11:02

Norrbotten imponerade i första halvlek med ett klart snabbare kortpassningspel på små ytor, vann dessutom boll i nästan alla närkamper.

Artikel 2014-03-23 17:26

Gruppspel och slutspel har avklarats under vintern och nu återstår bara fyra lag som ska göra upp om de två återstående platserna i finalen. Den kommer i år att spelas som vanligt i anslutning till Elitflicklägret i Halmstad i sommar. Ifjol avgjordes finalen i Stockholm samma dag som EM-finalen spelades på Friends Arena.

Artikel 2014-03-14 13:41