Västmanland

Ett överraskande resultat då hemmalaget Västmanland sågs som något av favoriter inför semifinalen mot Skåne.
Skånes distriktsförbundskapten Martina Bärnheim fick inte se mycket av matchen då en av Skånes mesta målgörare under turneringen LB07:s Nellie Lilja blev skadad efter bara några minuters spel.

Artikel 2016-04-04 14:27

Hemmalaget Västmanland anses vara något av favorit men distriktsförbundskapten Andreas Svensson höjer ett varningens finger för Skåne.
– Vi är ett litet distrikt jämfört med Skåne men i år tycker jag att vi har ett bra lag där flera är på landslagsnivå i sin åldersklass. Vi har all respekt för Skåne som jag tror kommer att bli en rejäl utmaning för oss att besegra.

Artikel 2016-04-03 09:48

– Ja, bara det faktum att vi för en gångs skull fått en ”hemmamatch” känns jättebra, säger Västerbottens distriktsförbundskapten Mats Bäckström.

Västerbotten vann sin slutspelsgrupp, förlorade inte en enda poäng och hade 9-2 i målskillnad. Ser stabilt ut med tanke på att ni också slog ut Norrbotten i gruppen?

Artikel 2016-03-19 12:52

Damfotboll.com åkte ut till Bosön i Stockholm för att se gruppspelet med lag som Stockholm, Västmanland och Uppland. Undertecknad såg en spännande, och minst sagt händelserik, match mellan värdarna Stockholm och utmanarna Västmanland. Matchen slutade, ologiskt men ack så sant, 0-0 och det krävdes tolv straffomgångar innan Västmanland kunde höja nävarna i luften som en segergest.

Artikel 2015-01-20 11:50