skadad

På dagens träning i Malmö saknades Marija.
– Hon är på hotellet och rehabtränar, hon har ont i en ljumske och vi hoppas att det inte ska vara så allvarligt sade landslagsledningen som istället kallar in FC Rosengårds Edina Filekovic för att få fullt lag på träningen.

Senare kom beskedet ifrån landslagsledningen att Marija inte åker med till Slovakien.

Artikel 2016-04-06 22:37

Wang Fei hade stor andel i att Kina gick till semifinal i Kanada i somras.
Hon meddelade kortfattat beslutet på sitt weibokonto och senare bekräftade Kinas FF.

Det anges hälsoskäl, men även att Wang för ett par veckor sedan bröt ett finger när hon lagade mat. Den skadan skulle hindra henne från att kunna träna fullt ut inför OS.

Wang är 26 år och har spelat ett 60-tal landskamper.

Artikel 2016-02-22 18:10

– Lina kommer tyvärr inte att spela något mer i höst, säger Umeå IKs tränare Maria Bergkvist till Västerbottens Folkblad.

Det gäller både klubb- och landslag.

Lina Hurtig gjorde ett praktmål på nick när damlandslaget slog Polen och avgjorde med sista målet när UIK slog Kristianstad i Damallsvenskan i söndags.

Artikel 2015-10-01 11:53

Charlotte har problem med baksidan lår och ska undersökas på torsdagen.
– Jag hoppas hon fick stiga av i tid så att det inte förvärrades, säger LFCs tränare Martin Sjögren till Radiosporten.

Att en av de tilltänkta mittbackarna har en skadebild kan förbundskapten Pia Sundhage inte helt bortse från även om hon också hoppas på lugnande besked framöver.

Artikel 2015-04-23 13:48

Hon reste på måndagen till Zürich för att där får behandling för lårmuskeln i vänsterbenet, skriver Schweiz fotbollförbundshemsida.

Det var under träning hon drabbades av skadan. Ramona kunde inte spela i Schweiz´ båda första matcher mot Island och USA.

Artikel 2015-03-09 21:41

PSG:s specialister har meddelat har hon inte behöver genomgå någon operation och till Sportexpressen säger Kosovare Asllani.
– Skadan läker så pass bra, och det känns väldigt skönt att jag slipper operation. Senast om tio dagar hoppas jag kunna börja träna med boll.

Artikel 2014-11-22 15:38

"Kosse" nickade samman med Olympiques japanska Saki Kumagai i 34:e minuten och blev liggande en lång stund.

På sitt twitterkonto meddelar hon efter att ha blivit undersökt på sjukhus att hon har fått en fraktur på överkäksbenet strax under ögat.

Artikel 2014-11-13 11:19

- Jag kände hur det högg till, säger Sara Lindén till GP.

Det som hände under ett träningspass är konstaterat en bristning i vaden. Rehabiliteringstiden beräknas till sex veckor.
- Vi mister en av våra bästa målskyttar och passningsspelare. Detta var inte bra för oss, säger KGFC-tränaren Stefan Rehn.

Artikel 2014-08-07 14:18